Pokličite nas: +386 01 5008 700

POMEMBNO OBVESTILO: Zaradi izredne situacije dostavljamo preko paketnega servisa ali po predhodnem dogovoru z vami, kjer se paketi predajajo po posebnem protokolu (klikni).

TREND - Pisarniški material, oprema, aparati

Moja košarica

Košarica 0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

TREND, D.O.O. se nahaja v Ljubljani in Škofji Loki. 17.3.2003 smo preselili naše prostore iz Leskoškove 4 v Ljubljani na Plemljevo 2, v Vižmarjih (Ljubljana). Podjetje je v zgradbi Metalke Commerce. Na koncu iste ulice se nahaja znana Slovenijales Hobby trgovina.

Za lažjo orientacijo smo vam označili lokacijo na zemljevidu ter dodali napotke.

Kako do nas:

Ko se peljete iz centra Ljubljane po Celovški, morate pri zadnjem semaforju pri gostilni Jelen zaviti desno proti Tacnu. Že po 100 metrih, še pred železniškim nadvozom, morate zaviti levo. Vhod v naše poslovno parkirišče se nahaja takoj na desni v sklopu stavbe Metalke Commerce. V pisarne lahko vstopite čez glavni vhod stavbe. Vhod v skladišče je na desni strani stavbe (če gledate v stavbo), in sicer prva rolo vrata označena z napisom Trend, za vogalom zgradbe.

GPS koordinate:

N: 46.104899

E: 14.460754

Naročene artikle lahko osebno prevzamete v naši poslovalnici, kjer se lahko tudi osebno posvetujete z strokovnjaki v Trendu. Osebni prevzem v Ljubljani je možen od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00.

Zemljevid lokacije Trend